Agenda

4 februari 2021
09:00 - 11:00

UITNODIGING: Webinar over verdienmodellen in slimme steden

Als slimme oplossingen ook na het project willen blijven bestaan, is het belangrijk dat hier een solide verdienmodel aan gekoppeld is. Een verdienmodel dat is aangepast aan de specifieke omstandigheden in de slimme stad. Op 4 februari 2021, tussen 09.00 en 11.00 uur, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het IRIS webinar over Smart City Business Modelling

Tijdens dit webinar wordt het Smart City Business Model Canvas gepresenteerd, en illustreren experts op het gebied van duurzame verdienmodellen hoe het canvas kan worden gebruikt als instrument om verdienmodellen te in kaart te brengen, te analyseren en te verbeteren. Om dit zo concreet mogelijk te maken, wordt hierbij gebruik gemaakt van twee Mobility-as-a-Service (MaaS) voorbeelden uit het project IRIS.

Het doel van het webinar is om niet alleen om te laten zien hoe de methode werkt, maar vooral ook om te samen met het instrument aan de slag te gaan. Mocht je na de webinar tot de conclusie komen dat het Smart City Business Model Canvas een nuttig instrument is om jouw slimme oplossing door te ontwikkelen, dan staan wij klaar om hierbij te helpen.

Presentatie & Workshop

Paraskevi Giourka, H2020 Innovation Expert bij CPERI Institute CERTH

Mark Sanders, Associate Professor of Economics of Transition and Sustainability bij de Universiteit Utrecht

Moderator

Jonas Norrman, Innovation Expert bij IMCG International

Deelnemen

Registreren voor deelname is niet meer mogelijk. Het webinar terugkijken kan via YouTube.