Agenda

14 april 2021
14:00 - 15:00

Laat je inspireren door het webinar De stad van de toekomst

Wat kun je doen om steden te verduurzamen? Het gratis webinar De stad van de toekomst op 14 april georganiseerd door New Energy Coalition geeft inzicht. Op het podium staan projectleiders van stedelijke verduurzamingsprojecten MAKING CITY, PoCITYf en IRIS uit Groningen, Alkmaar en Utrecht. Zij geven een uniek kijkje in de verschillende keukens van innovatie in verduurzaming.

 

Steden staan voor een grote uitdaging. Verduurzaming van het energiesysteem in de gebouwde omgeving is cruciaal voor de energietransitie. Europese steden verzinnen allerlei slimme innovatieve manieren voor

verduurzaming. In Groningen, Alkmaar en Utrecht zijn de drie projecten MAKING-CITY, PoCITYf en IRIS hard bezig om in samenwerking met andere Europese steden dit waar te maken, met subsidie van het Europese Horizon2020 programma. Jasper Tonen van Making City, Martijn de Vries van PoCITYf en Roel Massink van IRIS delen kennis en ervaring tijdens het webinar. Daar kun je bij zijn door mee te doen. Aanmelden kan via de link onderaan dit bericht.

New Energy Coalition

Het webinar is een interactieve kennisdeling sessie onder de bezielende leiding van Charles van Santvoord van New Energy Coalition. Mark de la Vieter, expert op het gebied van slimme energiesystemen, leidt het onderwerp in. New Energy Coalition verbindt bedrijven, overheden, ngo’s en kennisinstellingen met elkaar om de energietransitie te versnellen.

>Meld je hier aan voor het webinar